Sunday, 30 June 2013

Nadi Aniqi ; Anak Zahiril Adzim dan Shera Aiyob

hello :)

congratulation buat pasangan selebriti comel Zahiril Adzim dan Shera Aiyob yang telah dikurniakan baby boy yang sangat comel. Zahiril Adzim seolah-olah memberi teaser kepada pengikut IG, sebab sejak seminggu lalu Zahiril cuma mengupload gambar hidung, mata, telinga dan jemari baby. eksaitedd peminat tunggu wajah penuh baby. dan, rasanya baru semalam aku perasan Zahiril upload gambar full-face baby boy dia. baby boy ni dinamakan Nadi Aniqi. Shera menjelaskan nama yang dipilih membawa maksud keindahan yang menawan hati. lengkap sudah kehidupan pasangan ni dengan kehadirin Nadi Aniqi. semoga Nadi membesar dengan sihat dah hensemm serupa bapak dia. hehe :'D
 anak zahiril adzim, anak shera aiyob, nadi aniqi

7 comments:

  1. salam perkenalan. pertama kali ke sini...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. miss bila lagi? boleh tempek muka baby kat sini. ihik ihik :D

      Delete
  3. hahaha . comel kan anak dyorang ?? mata bulat sangat2 .... ^___^

    ReplyDelete

Awak yang comel. Komen elok-elok tau