Tuesday, 7 May 2013

Bawak mata ngantuk pegi library

hello silent readers :)

dah lama tak update blog ni *pala hotak kau lama* rasanya semua student dah tau kan kenapa aku jarang nk komen, bw, dan update. sekarang ni dah nak sampai penghujung semester 1. eh sem 2 kau dah ready trish? sila jawab dengan penuh keyakinan.

seriously masih tak ready. kihkihkih. ok tak sepatutnya gelak disitu -.- memandangkan esok Rabu esok 7 Mei esok exam esok mula Kertas BM maka aku pun dengan penuh kerajinan membawa beban di selaput mata mengusung beg galas & buku2 untuk ke town library. ahahaha :') mak ni tau tau je kalau aku balik rumah confem nak bukak laptop. tapi dengan cara cengini je aku boleh belajar :')

 

demi taknak memalukan mak & dengar bebelan mak bila dah dapat buku repot. sanggup tau ber-air-cond sejuk nak mampus dalam library. *bila panas merungut, bila sejuk merungut* fitrah manusia. ahak ahak ckg sara, doakan karangan makcik ini tak keluar tajuk lagi mcm hari tu.

 

mula dah mata buat perangai. bila dah bosan sangat-sangat mula lah pegi toilet 2-3 kali cermin diri ala-ala cinderela. cari buku yang penuh dgn trail, konflik dan baca. and lastly ...

baca ni tak bosan pulak kan? 

NotaJariManis #cant wait for holidayyyy :')

4 comments:

  1. Mun kamek masuk library, alu trus tido..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mata mok tido tapi tahan jak.haha :D

      Delete
  2. hahahhaa...at least ada usaha melarikan diri dari online and study!! gud gud anak cgu.. :)

    ReplyDelete

Awak yang comel. Komen elok-elok tau