Sunday, 7 July 2013

Kelas tambahan, cabaran, blog dan SPM

hello everybody :)

its been so long ceh long lah sangat tak update kan. sebab-sebab nya korang sendiri tahu lah budak SPM takleh buka laptop lebih 3 jam. perintah berkurung emak. dan lagi satu, kena study pukul 8.30 - 10.30 malam hari Isnin, Khamis, Jumaat, Ahad. Selasa dan Rabu diarahkan untuk pegi membawa peha seberat lori ke balai raya untuk aerobik. kena berusaha untuk menepati CABARAN INI. anak iban takboleh kalah! ambik kau =.= mohon yang rasa nyampah tutup mata.




minggu depan pulak dah start kelas tambahan. lebih tepat hari selasa 9 Julai. takpa 7 minggu je. sacrifice, sacrifice dan barulah boleh goyang kaki. *ejaan sacrifice betol tak? bila teringatkan kelas tambahan dan SPM. boleh tak aku membahagikan masa dengan betul? dalam masa yang sama aku taknak lah abaikan kelas erobik dan belog. semua nya dalam first list.

apa-apapun. aku nak mintak maaf sangat2 kalau takda masa nak blogwalking, komen atau followback =) hutang tu akan dibalas nanti. btw, wish me luck !

9 comments:

Awak yang comel. Komen elok-elok tau