Tuesday, 14 January 2014

Dapat surat tawaran daripada UPKIPT

Haiii selamat tengahari dan salam Malidur Rasul untuk sahabat yang muslim :)

Pagi tadi aku dapat satu surat ni. First time gak dapat surat macam ni siap tulis Sulit & Persendirian lagi. Hahaha. Bila buka je surat tu terus baca dengan mata yang tak boleh nak kelip 2 saat. Apa yang ada dalam surat tu?

Wahhh ini surat tawaran dan temuduga.


Bidang sains kesihatan? Hospital kerajaan? Itu second choice aku, sebab aku lebih berminat kepada bidang perguruan. Tapi kalau dah takda rezeki untuk first choice, nak tak nak go on je kan dengan second dan choice yang lain. Apa-apapun, aku tetap akan isi untuk SPA lepas dapat result nanti. Tak kisah lah kerja apa aslkan tak menggangur mcm sekarang huhuhuhu. Bosan jugak duduk rumah, makan, tidur huuu tak sabar rasanya nak dapat result!

Aku masih tak faham isi surat ni sebenarnya. Maksud aku ke mana hala tuju kalau aku lulus temuduga, kerja? Praktikal? Masuk IPTA? Masih confius tentang surat ni. Kalau ada yang tahu atau ada maklumat, boleh share ya, sebab memang tak faham. Nak call, tapi harini public holiday.

13 comments:

  1. wah bez eh..hope kitak dpt bidang apa yg kita minat

    ReplyDelete
  2. keputusan atas tgn kita.. apa2 pun tahniah..

    ReplyDelete
  3. ktk call jak lah sidak. biar lebih jelas lg. apa2 soalan senang sidak jawab terus jak. kmk pun sik berapa tauk juak.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  4. Try jark. Mana tawuk dapat yang kerajaan.

    ReplyDelete
  5. macam scam je. AWAS dik selidik dulu. adik saya dpt gak ni. call no phone seme xdpt

    ReplyDelete
  6. macam scam je. AWAS dik selidik dulu. adik saya dpt gak ni. call no phone seme xdpt

    ReplyDelete
  7. macam scam je. AWAS dik selidik dulu. adik saya dpt gak ni. call no phone seme xdpt

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin kot. sebab dah banyak kali call tapi tak jawab dan network busy. lagipun tak pergi temuduga tu haritu :) btw, terima kaseh

      Delete
  9. Replies
    1. haah. dah tau dah :) nasib baik x pegi aritu

      Delete

Awak yang comel. Komen elok-elok tau